Biztos, hogy abban akarsz hinni, hogy a nehézség megerősít?

Tudtad, hogy az egész életed a nézőpontjaidon, a hitrendszereiden, a bevett mintáidon múlik, azon, amit egykoron megtanultál? Elég riasztónak hangzik, ha azt mondom, hogy nagyjából 10%-ban tudsz tudatos döntés hozni, a többit 90%-ban a tudattalanod befolyásolja?

Amikor én először hallottam erről bevallom őszintén, hogy megijedtem, megijedtem attól, hogy ki vagyok szolgáltatva és nem valakinek, vagy valakiknek hanem a saját bevett nézőpontjaimnak, a saját megtanult mintáimnak. Viszont azonnal megnyugodtam, mert én, aki vagyok nem egyenlő ezekkel a mintákkal, én ennél sokkal több vagyok, sőt mindenki sokkal több, mint a mintái és annál is sokkal több, mint a viselkedése. (Ezért nincs értelme ítélkezni.) Ha azonosítom magam a bevett mintákkal és nincs olyan hitrendszerem, hogy meg tudom magam tőlük szabadítani, el tudom őket engedni, akkor biztos, hogy továbbra is maradtam volna az ijedtség energiájában. DE nem így lett. Ugyanis megtanultam sok-sok technikán keresztül, hogy ezeket a mintákat, nézőpontokat meg lehet változtatni. Akár már azzal is meg tudjuk változtatni, hogy azt gondoljuk, hogy ez a minta csak egy választás. Azaz eddig ezt választottam. Eddig ezt választottam, de mi lenne, ha mostantól máshogy választanék, más valamit választanék? Tudok döntést hozni a más választás mellett? Akarok döntést hozni a más választás mellett, a másik élet mellett? Ha igen, pipa és már benne is vagyok a másik választásban. Ha nem tudom magam elhatározni, azaz nem tudok IGEN-t mondani a más választásra, akkor beragadhatok. Ha valamiért nem tudod a boldog életet választani, nem tudsz arra a valóságra IGEN-t mondani, akkor abba érezz bele, hogy mi a legnagyobb félelmed a boldog élettel kapcsolatban?

Ha a boldog életet választod, esetleg akkor:

az nem szép dolog, mert, hogy jössz te ahhoz

mások rossz szemmel fognak rád nézni

elkezd frusztrálni az, hogy neked sokkal könnyebb, mint a családtagjaidnak

stb.

Te milyen kifogást használsz azért, hogy maradj a boldogtalanságban, maradj a nehézségben, akár maradj abban, hogy a nehézség megerősít? Ha rájössz, akkor már nagyon közel léptél ahhoz, hogy változtass is rajta. Nálam többféle módszer szolgálja azt, hogy megváltoztassuk a valóságodat. Csak egy dolog hiányzik, TE.

Szeretnél abban hinni, hogy nehézségek nélkül is képes vagy változni, képes vagy fejlődni, képes vagy tanulni, vagy az elképzelhetetlen? Mi lenne, ha el tudnád képzelni, hogy van erre lehetőséged, akkor elengednéd a nehéz energiát, vagy még tartogatnád? Ha tartogatod, akkor az még ad valamit, ad egy olyan érzést, ami számodra fontos. Ebben az esetben a gátló energiát, ami egyenlőre még szolgál téged újabb nézőpontból érdemes megnézni. Ennek a feltérképezése sok embernek egyedül nem megy, mert vakfoltja van, vagy egy olyan minta gátolja, ami azt mondatja vele, hogy “egyedül képtelen vagyok ezt megoldani”. Pedig hidd el nem nehéz. Az egyetlen módszer, amit nagyon egyszerűen képes bárki elsajátítani még egy gyerek is és könnyíteni tudsz vele a nézőpontjaidon akár önállóan is, az a Theta Healing. Megértés ad, oldást is ad, szeretetteljes energiát is ad és még sok-sok mindent ad.

Hajlandó lennél beszállni Te is a könnyedebb világba, vagy szeretnél még a nehézben maradni, abban a nehézben, amiből bár lehet tanulni, de mégis nehéz? Ha biztosan tudnád, hogy a könnyűből is lehet tanulni, választanád?

Fontos, hogy tudd, bármit is válassz érdemes azt stresszmentesen tenni. Ha minden választás előtt, azaz minden döntés előtt toporogsz, nehézkesen hozol meg egy döntést, az azt jelenti, hogy ennek van egy központi ügye a mélyben, amit érdemes lehet elengedni, hogy szabadabbá válj. Van kedved a szabadságot választani? Ha igen, keress meg, mert a megoldás benned van és hidd el, van megoldás.

Ha szeretnéd megtanulni a Theta Healinget, akkor is jó helyen jársz, mert ezt tőlem egyéni és csoportos keretek között is megtanulhatod. Várlak szeretettel.

PS: Ha abban akarsz hinni, hogy a nehézség megerősít és neked fontos, hogy egyre erősebb legyél, akkor ezt a valóságot teremti meg a hitrendszered, azaz, jönni fognak a nehézségek.

Recommended Posts