Az ismerősi körömben nagyon sok ember egyedülálló, és nagyon sok kliensem van, akik szintén egyedülállóak, és párt szeretnének.

Sokan addig válogatnak, az ideálisat keresik, hogy aztán az évek múlásával azon kapják magukat, hogy már 40 évesek és még mindig nincs szerető társuk. Ebbe a cipőbe nemcsak nők vannak, hanem férfiak is.

Valaki állandóan azt tapasztalja, hogy elhagyják, valamiért tönkremegy a kapcsolata, nem érti, hogy miért és már emiatt van elkeseredve.

Ha valaki nagyjából 40 éves korára nem talál párt, és nem jár utána  annak, hogy miből fakadhat ez az elakadás, vagy nem tudja önmagában az elakadásait feloldani ezzel kapcsolatban, akkor általában három választása lehet.

Az egyik az, hogy feladja.

A másik, hogy továbbra is az ideálisat, a tökéleteset keresi, nem hajlandó abból semmit sem engedni és ezzel önként kiválasztja magának az élete végéig tartó szingliséget. Sóvárogni fog a boldog és örömteli párkapcsolat után, de azt soha nem éri el, mert nem lesz meg hozzá a tökéletes társa.

A harmadik, hogy, hogy annyira elkeseredik, hogy széttépi az idea, az eszményi férfiképét, és egyszerűen a pánik hatására az első útjába kerülő férfira, nőre rámondja az IGEN-t gondolkodás nélkül, hogy ne maradjon egyedül. Ha mázlija van az első útjába kerülő társjelölt valóban a számára megfelelő társ lesz nem pedig egy olyan, akivel kapcsolatban erős kompromisszumokat kötött, mert akkor mindig elégedetlen lesz vele. Ha tehát valaki a pánik, a “kifutok az időből”, “a jobb ez, mint a semmi”, “gyereket, családot akarok” alapján választ, akkor a kapcsolata nem biztos, hogy azt a boldogságot fogja adni, amit szeretne.

Sok nő egy bizonyos kor után pánikba esik – néhány férfi is. Ez a pánik nem csak azért van, mert érzi, hogy megy az ideje, hanem azért is, mert a családból nyomják a pártalálás irányába, a megállapodás irányába, a gyerekvállalás irányába. Néha egy nő vagy egy férfi azért nem tud megfelelően választani, mert enged a családja befolyásának. A saját családjából felé irányuló elvárás például lehet az, hogy már az ő szülei nagyszülők akarnak lenni, vagy az, hogy neki milyen társat is kellene választania a családi igény alapján.

Társtréning célja

Az egyéni, 5 alkalmas önismereti társtréninget azzal a céllal alkottam meg, hogy te objektíven és frusztráció nélkül tudjál IGEN-t mondani egy társra, azért, hogy valóban tudj és merj ismerkedni, beengedni valakit szeretetteljesen az életedbe. Azért, hogy egészként tudjál párt találni, félelmek nélkül. Azért, hogy felszámoljuk a múltadba lévő gátlót tényezőket.

A munkám és a tanulmányaim során ezt a területet érzem a szívemhez legközelebbinek, mert ez az a terült, ami az élet továbbadását tudja a leginkább befolyásolni. Az én párkapcsolati történeteim, megéléseim nagyon mélyek és sokat lehetett belőlük tanulni és még a mai napig tanítanak. 22 éves korom óta tudatosan figyelem, megfigyelem a körülöttem létrejövő párkapcsolatokat, és azóta figyelem tudatosan a saját párkapcsolati életemet is. Minden ember más, mindenki máshonnan jön, más dolgok hatnak rájuk, de vannak nagyon hasonló helyzetek, amik úgymond párkapcsolati törvényeket vonnak maguk után. Valaki a saját tapasztalásai alapján képes ezekre rájönni és tanulja meg, valaki a megfigyelései alapján, valaki pedig tanul róluk az iskolapadban. Nálam ez a három egy kerek egészet alkotva állt össze.

Ha valóban párt szeretnél, ha már eleged van a szingliségből, az egyedülálló státuszból, akkor jó helyen jársz.

Az alap tréning során 5 fő területet fogunk átnézni. A módszert, és a foglalkozásokat a munkám során tett megfigyelésre alapozva alkottam meg, így ez teljesen egyedülálló és egyedi.

Mit nem ad neked ez a tréning

 • helyetted való cselekvés
 • láblógatást
 • felületességet

Mit ad neked

 • rálátást egy teljesen új nézőpontból a helyzetedre, hogy jelen pillanatban hol állsz, hol tartasz
 • megértéseket azzal kapcsolatosan, hogy mitől van ez, hogyan, minek következtében tartasz itt
 • oldásokat, azért, hogy könnyedebben tudjál párt találni, könnyebben tudjátok megtalálni egymást a pároddal
 • oldottabb, felszabadultabb érzést, mert leteszed a pártalálásodat gátló nehéz lelki csomagjaidat
 • önismeretet, szeretetteljesebb kapcsolatot önmagaddal
 • önbizalmat, ami az egyik legfontosabb a párkeresésnél
 • felszabadító, őszinte megoldásorientált válaszokat magadtól

Mire számíts az egyes alkalmak során

 • kérdésekre, amire te fogsz választ adni – nem nehéz kérdések, nem kell megijedni, tudni fogod a válaszokat
 • stresszoldásra, megoldásra az adott területen – a kérdésekre adott válaszaid alapján tudjuk meg az irányt, hogy az adott területre vonatkozóan mire van a leginkább szükséged, mi a számodra legjobb megoldási útvonal ezen keresztül fogunk dolgozni

Minden alkalom maximum 50-80 percet vesz igénybe személyesen vagy skypon, viberen, messengeren keresztül.

Az 5 alkalom csomag ajánlata 90.000 Ft. Ha úgy döntesz, hogy inkább egyesével fizetnéd ki az alkalmakat, annak a díja 20.000 Ft. Ha skypon keresztül történik a tréning akkor a foglalkozás díjának 1 nappal korábban be kell érkeznie számlámra.

Tehát, ha csomagban vásárolod meg, akkor az 5 alkalmat 100.000 Ft helyett 90.000 Ft-ért kapod meg, ami azt jelenti, hogy minden alkalom 2000 Ft-tal kedvezményesebb az eredeti árnál.

17:00 óra utáni honoráriuma plusz 4000 Ft a megszabott árhoz képest egy alkalomnak, azaz 24.000 Ft, hétvégi időpontban 50.000 Ft. Időpont egyeztetésnél kérem, ezt minden esetben vegyék figyelembe. Köszönöm.

Alkalom Időtartam Ár
Pártaláló tréning 50-80 perc 20 000 Ft
Pártaláló tréning (teljes 5 alkalom) 5×50-80 perc 90 000 Ft