Nagyon sok nő szeretné a bőrét szebbé tenni. Fiatal korában az ember meggondolatlanabbul bánik a testével, sokkal többet megy a napra fényvédő nélkül, illetve többet éjszakázik, esetleg alkoholt fogyaszt, vagy dohányzik. Ezen tevékenységek mind meglátszanak a bőrön, a bőr fénytelenné, szürkébbé válhat, vagy akár foltossá.
Holisztikus szemlélettel én a test-lélek-szellem hármasát veszem figyelembe. Én úgy gondolom, hogy nagyon fontos a lelki egyensúly, hogy az embernek a bőre szebb legyen, de az sem elhanyagolandó, hogy a bőrünkért tegyünk, mert a hatóanyagok mélyebb bőrrétegekbe való bejuttatásához néha elektrokozmetikai gépeket kell igénybe venni, amit a professzionális kozmetikusok engedélyezetten használhatnak a bőrtípusodnak megfelelően.

Ha továbbolvasol látni fogod, hogy nálam nem hagyományos kozmetikai lehetőségek vannak, hanem csak olyan kezeléseket alkalmazok, amivel az akne mentes arcbőrödet még szebbé tudjuk varázsolni, a napi fáradságot, a hétköznapi feszültséget el tudjuk tüntetni. Nem szeretnék senkit sem megtéveszteni, így fontos tudni, ha nagyon aknés, vagy kifejezetten gyulladásra hajlamos, vagy gyulladt bőrrel rendelkezel, akkor én nem tudlak fogadni. Ebben az esetben javaslom, hogy fordulj olyan kozmetikus szakemberhez, aki a gyulladást kezelni tudja, mert nála jó kezekben leszel és neked elsősorban ezt a problémát kell nyugvóbb helyzetre csillapítani. Vannak olyan szakemberek, akik kifejezetten erre specializálódtak és ilyen elektrokozmetikai készülékekkel is rendelkeznek. Nálam akne kezelő szolgáltatást nem találsz, köszönöm megértésedet.

Amennyiben viszont az aknés (pattanásos) bőr, komedós (miteszeres) bőr lelki hátterét szeretnéd feltárni, azzal kapcsolatos elakadásodat szeretnéd feldolgozni, akkor várlak természetgyógyász kineziológiai oldásomra. Sokszor olyan lelki blokkok húzódnak meg egy-egy bőrtünet mögött, hogy hiába kezelik a bőrt, ha a lélek nem tud feloldódni a bőr sem tud meggyógyulni, csillapodni.

Minek botoxoltatni, vagy plasztikai sebészhez menni, ha te már eleve szép vagy?

Nagyon sok nővel beszélgettem a munkám során Természetgyógyász kineziológusként és sokan azt a visszajelzést adták magukkal kapcsolatban, hogy nem tetszik az, amit a tükörben látnak, öregszenek, már nem olyan vonzóak, azt találták mondani, hogy esetleg ezen indokok miatt hanyagolja el őket a férjük, vagy cserélték le őket fiatalabbra. Nagyon erőteljes a “versenyfutás” a mesterséges szépségideálokkal, akik megkreáltan appok segítségével tűnnek makulátlan szépségűnek a fotókon. A mesterséges valóság egy végeláthatatlan versenyre ösztönzi a nőket, hogy ők is olyanok legyenek, pedig az elérhetetlen, mert azok a nők a képeken a retusálásnak köszönhetően olyan makulátlanok.

Én hiszek abban, hogy a szépség belülről fakad. Én hiszek abban, hogy te is és én is már eleve szépek vagyunk! Ezt a belsőből sugárzó szépséget lehet még fokozni hatóanyag bejuttatásával professzionális kozmetikus segítségével és ehhez még  plasztikai sebészetre sem kell járni. Tehát minek a botox, ha már eleve szép vagy és tudod magad szépnek látni? (Ha még nem látod magad szépnek, ajánlom Természetgyógyász kineziológiai oldásomat.)

Milyen kozmetikai kezeléseket ajánlok a külső szépséged megőrzésére és fenntartására?

Kozmetikai masszázs

A kozmetikai masszázs segít a szövetek feszességének, rugalmasságának megtartásában. Az öregedési folyamatokat a bőrben lassítja, késlelteti. A fáradtság érzetet csökkenti, pozitív élettani folyamatokat növeli.

A masszázs erőteljesen hat az idegrendszerre is, hatékonyan csökkenti az idegvégződések érzékenységét. A központi idegrendszerben csökkenti idegeink feszültségét az idegkilépési pontokon alkalmazott nyomás hatására.

A lágy masszázs mozdulatok enyhítik a stressz káros hatását, oldja a feszültséget, csökkenti a vérnyomást, segíti az ellazulást.

Heti egy arcmasszázs csodákat tud tenni az arc bőrével és az érintésen keresztül a lélekre is.

Pozitív hatása a bőrrel:
Az elhalt hámsejtek leválását elősegíti, így a hámréteg ellenálló képessége javul .
A tápanyagok felszívódását jelentősen javítja, felgyorsítja, mivel masszázs közben növekszik a bőr hőmérséklete.
Felgyorsul a tápanyagok és a bomlástermékek áramlása a szövetekben, nyirokutakban mert a felmelegedett bőrben kitágulnak a vérerek, hajszálerek.
Sápadt, fakó bőrt életre kelti mert a melegebb szövetek között az érfalak kitágulnak, oxigéndússá válnak a sejtek.
A petyhüdt, laza kötőszövet a masszázsmozdulatok fizikai hatására feszesebbé, teltebbé válik.
Az öregedést lassítja, a sejtek, rostok képződése felgyorsul. A kötőszövet élettani folyamatai fokozódnak.
A mitesszerek képződésének lehetősége csökkenhet, mert masszázs hatására a faggyúmirigyek által termelt faggyú ürülése is folyamatos lesz.
Csökkenthetjük a ráncok mélységét, ha zsírhiányos bőrnél valamennyire pótoljuk a hiányzó zsíranyagokat.
Száraz, vízhiányos bőrnél megfelelő masszázskrémekkel hidratáljuk a bőrt, így a kellemetlen feszülő érzést is megszüntethetjük.

Masszírozás ellenjavallatai:
lázas betegség esetén
heveny gyulladásos tünetek jelenlétében
túlzottan pattanásos, gyulladt bőr esetén
bőrfertőzések, bőrviszketés esetén
izületi gyulladások (nyomási fájdalom, duzzanat, bőrpirosság)
fennálló pszihiátriai betegségeknél
fogászati kezelés alatt álló vendégnél
szájüreg, garat betegsége esetén

Ultrahangos kezelés

Az ultrahang egy elektormágnese hullám, amely egyenes irányban terjed és közben mozgásba hozza az útjába kerülő részecskéket.

Az ultrahang kozmetikai hatása többféle:
micromasszázst okoz,
belső szöveti felmelegedés történik,
diszpetráló hatás: nagy molekulájú anyagokat apró részecskékre bontja, olajos, géles, szérumok, ampullák V/O, O/V típusú emulziók bevitele lehetségesé válik,
átjárhatóbbá válik a bőr, az utána adott kezelés sokkal hatásosabb és látványosabb

Mezoterápia/elektroporáció

Az elektropocáió, más néven mezoterápia direkt, nagyfrekvenciás elektrokozmetikai eljárás. 
Non invazív módon juttatjuk be az elektroporáció során az analitikai tisztaságú hatóanyagot (kémiailag tesztelt, szennyeződésektől mentes). Lényege hogy az elektromos árammal működő gép felszíni sérülés nélkül juttatja a bőr sejtjeibe az oda kiválasztott hatóanyagokat. Magas frekvenciájú rövid impulzusok hatására átjárható csatornák nyílnak a bőrben, amelyeken keresztül bejutnak a hatóanyagok. Az elektromos impulzusok megszűnésével ezek a csatornák bezáródnak és a hatóanyagot ott tartják. A hatóanyagok orvosi tisztaságúak és ezek a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegébe jutnak. Ennek hatására a bőr regenerálódik, feltöltődik és a bőr külső felszínére is tapinthatóan jótékonyan hat. Előnyös a vendég számára, mert nem jár áramérzettel, nem jár fájdalommal, non invazív (nem tapasztalható vérzés a kezelés közben) és mégis csodálatos regenerációt hajt végre a bőrön, amit több hétig lehet tapasztalni.

Javasolt felhasználás arckezelésnél:
arcfeszesítésre
UV sugarak, szolárium hatására történő bőr öregedésének megelőzésére és kezelésére
pigmentfoltok kezelésére
hidratálásra és táplálásra
zsíros bőr faggyútermelésének csökkentésére
bőrmegújításra
mimikai ráncok feltöltésére
hegek, tág pórusok méretének csökkentésére

Gyémántfejes mikrodermabrázió

Gyémántfejes, vákuumos bőrradírozást, hámlasztás lényege, az elhalt szarusejtek leradírozása bőrcsiszolással. A kezelés célja, hogy bőrfiatalítást, a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolítását érjük el, az eltávolított felső réteg alatt fiatal, új hámréteg képződését serkentsük. Általában már az első kezelések alkalmával javulás mutatkozik az arcbőrön, de heti rendszerességgel ismétlése javasolt (5-10 alkalom problémától, bőrtípustól függően), kezdetben kúraszerűen, majd az eredmény fenntartása érdekében ritkábban, de rendszeresen.

Alkalmas apró ráncok, akne utóhegek, hegek, pigmentfoltok, terhességi csíkok kezelésére, szeborreás bőr, tág pórusok, ránckezelés, fénykárosodott bőr, igénybe vett, fáradt arcbőr fájdalommentes fiatalítására.
A csiszolás után a bőr hatóanyag felvevő képessége megnő, elősegítve az aktív hatóanyagok, ránc elleni krémek bejutását. Ajánlott azoknak a szépülni vágyó hölgyeknek és uraknak, akik a tűszúrásoktól és radikális hámlasztó technikáktól tartanak, azonban fiatalos, szép bőrt szeretnének.

Valamennyi bőrtípusnál alkalmazható, nem kellemetlen, nem fájdalmas. Hetente, kéthetente végezhető, kizárólag fényvédelem mellett, késő őszi és téli időszakban lehetséges, nyáron, tavasszal, tilos.

MezoPen

A mezoterápia egy olyan hatékony kozmetikai beavatkozás, amely plasztikai beavatkozás nélkül hatékonyan fiatalítja, regenerálja a bőrt. Ennek a kezelésnek az a lényege, hogy mikrotű injekciózással hatalmas dózisú, a bőr számára hidratáló és regeneráló hatóanyag koktélt juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. A mezoterápiás hatóanyagok 90%-ban felszívódnak, ennek következtében a bőr évekkel fiatalabb tónusát tudjuk visszaadni. A bőrbe bejuttatott hatóanyagok nemcsak regenerálják hanem méregtelenítik és nyugtatják a bőrt, és serkenti az immunrendszert. A mikrotűszúrások bőrre gyakorolt hatása, a kollagénindukciós terápia azt eredményezi, hogy a bőr saját önregenerációs képességénél fogva kollagént és elasztint termeljen. Ennek eredményei vastagabb kötőszöveti állomány, egészségesebb és feszesebb bőrképlet.

Előnyei: hegek kezelése, mélyebb hidratálás, ránctalanítás, pórusok mértének csökkentése, pigmentfolt problémák csökkentése, kötőszöveti petyhüdtség csökkentése, gyulladáscsökkentés.

A kezelés kúraszerűen javasolt, 4-8 alkalom a bőr állapotától függően, 2-4 hét gyakorisággal (két kezelés között max. 28 nap). Utóápolás betartása kötelező (50-es fényvédő). Késő őszi és téli időszakban lehetséges, nyáron, tavasszal, tilos, illetve akkor is tilos, amikor erősebb napsütéses időjárás áll be ez lehet akár télen, ősszel is.

Milyen esetben kontraindikációs a kozmetikai szolgáltatásom igénybevétele (ellenjavallatok)

Ultrahang kezelés ellenjavallatai

pacemaker
láz, fetőző betegség
terhesség
tumoros betegség
menstruáció, vérzési hajlam
fémprotézis felett
bőrbetegség
visszértágulat
trombózis, illetve hajlam
implantátum felett
kezeletlen diabetes
ráncfeltöltés után, mert a betöltött anyag hamarabb kiürül
fogkezelés idején
ismeretlen eredű fejfájás
arcbénulás, arcidegzsába

Tű nélküli mezoterápia/elektroporáció ellenjavallatai

fertőző bőrbetegségek, láz, gyulladt bőr, friss sebek, friss tetoválás, bőrrák
bőrgyulladás (dermatitis)
daganatos megbetegedés
Sclerosis multiplex
autóimmun betegségek
orvos által kezelhező aknés bőr
18 év alatt
visszér fölött
Rosacea
implantátum felett
fogkezelés idején
ekcéma
nagyon vékony, nagyon érzékeny bőr
lázas állapot, legyengült immunrendszer (daganatos betegségek)
műtétek után 40 nappal, botox kezelés után 30 nap
terhesség, szoptatás
pacemaker
epilepszia
Roaccutan szedése esetén

Gyémántfejes mikrodermabrázió ellenjavallatai

cukorbetegség
rosacea
fertőző bőrbetegségek, lázas állapot, herpesz
hámhiány
kiterjedt aknés bőr
ekcéma
gyógyszerek, készítmények, amelyek átmenetileg a bőr elvékonyodását okozzák
isotretinoin tartalmú gyógyszerek külső vagy belső alkalmazása
önmagában elvékonyodott bőr ,nagyon petyhüdt bőr
a közelmúltban történt egyéb hámlasztó kezeléseket követően
bármilyen allergia, főleg kozmetikai hatóanyagokkal szemben
isotretinoin tartalmú gyógyszerek külső vagy belső alkalmazása során
terhesség
véralvadásgátló szedése
napozás, szolárium
napsütéses időszak (tavasz, nyár)

MezoPen kezelés ellenjavallatai

aktív bőrfertőzés (herpesz),
anyajegy, szemölcs,
krónikus bőrbetegség,
véralvadási problémák, vérzékenység,
rosszindulatú bőrelváltozások,
aktív acne (pattanás),
ekcéma,
aktív rosacea,
pikkelysömör,
komoly napkárosodás, szoláriumkárosodás,
terhesség és szoptatás,
nem kezelt cukorbetegség,
műtéti beavatkozást követően 8 hétig,
botox kezelés,
hyaluronsavas ráncfeltöltés után közvetlenül,
keloidos hegképződésre való hajlam,
különböző gyógyszerek pl. A-vitamin származékok, vérhígító, illetve véralvadásgátlók
cukorbetegség.

Milyen eredményre számíthatsz?

Tapasztalataim alapján bátran merem állítani, ha lelki síkon rendben vagy, egy-egy általam végzett kezelés után, a bőröd hónapokra feltöltődik azzal az energiaszinttel, amitől a természetes szépséged tartósabbá válik. Természetesen jöhetnek olyan útelágazások az életedbe, amitől azt láthatod a tükörben, hogy nyúzottabb lettél. Ha rendszeresen nem tetszik az, amit a tükörben látsz, nem vagy magaddal megelégedve külsőleg  akkor feltétel ajánlom Természetgyógyász szolgáltatásomat (kineziológia oldás), vagy ha az nem szeretnéd Life Coaching ülésemet. Visszajelzések alapján tudom, hogy a lelki blokkok feldolgozása javít a bőr tónusán, a bőr szépségén, az önszeretet kialakulásán, így akár a két kezelést, azaz stresszoldást és a bőr kozmetikai feltöltését párhuzamosan is merem ajánlom.

Nem mindegy, hogy milyen kezekben szépülsz, válassz olyan helyet, ahol alap a pozitív a légkör és empatikus megértésre találsz.

A megrendelt szolgáltatás lemondása a kezdete előtti 24 órán belül a szolgáltatás teljes díjának megfizetésével lehetséges.

17:00 óra utáni időpontok honoráriuma plusz 2000 Ft a megszabott árhoz képest. Időpont egyeztetésnél kérem, ezt minden esetben vegyék figyelembe. Köszönöm.

Kezelés típusa Időtartam Ár
Letisztítás és masszázs 30 perc 10 000 Ft
Letisztítás, ultrahangos hatóanyagbeviel, masszázs 50 perc 18 000 Ft
Letisztítás, mezoterápiás hatóanyagbevitel, masszázs 50 perc 22 000 Ft
Gyémántfejes mikrodermabárzió (ősszel, télen) kezelésen belül +15 perc 8 000 Ft
Dermapen (ősszel, télen) kezelésen belül +30 perc 17 000 Ft
Letisztítás és masszázs + Facelift kezelés 75 perc 30 000 Ft

A megrendelt szolgáltatás lemondása a kezdete előtti 24 órán belül a szolgáltatás teljes díjának megfizetésével lehetséges, a szolgáltatás 24 órán belüli lemondása a térítési díj tejes megfizetését vonja maga után, köszönöm a megértést.