A mai ember meglehetősén eltávolodott a testétől. Ez lehet, hogy furcsán hangzik. Ha most megkérdezném tőled, hogy te mikor vetted fel utoljára a testeddel a kapcsolatot, biztos, hogy mondanál példákat, de lehet, hogy a testeddel való kapcsolatfelvétel és kommunikáció nem ezt jelenti. Szoktál fáradttá válni a nap végén? Szokott fájni a fejed? Néha szoktál beteg lenni, esetleg vannak betegségeid? Valószínűleg igen a válaszod. Ha bármelyik is megtörténne veled, akkor mit szoktál csinálni? Valószínűleg sajánlod magad, esetleg elbagatelizálod vagy erősíted magadban azt, hogy “ez és az van most velem”. Pedig lehet, hogy egyikre sem vágysz igazán és tudnál megfelelőbben is kapcsolódni a testeddel, úgy, hogy utána a tested jobban érezné magát, így te magad is. Az Access teskezelések is kommunikálnak a testeddel, egy-egy teskezelés során a tested arra a pontjára fog megérkezni az energia, amire a legnagyobb szükséged van.

Az Access testkezelések kézrátételes energia beindítással és az energia futtatással tudják segíteni közvetlenül a tested és közvetetten a lelked felszabadultabbá válását. Az Access Consciousness® testkezeléseket Gary Douglas és Dr. Dain Heer fedezte fel. Mit tapasztalhatsz egy-egy testekezelés után! Ellazultságot Közérzet javulást Regenerálódást Energikusabb létet Tisztább gondolatokat

Hormonális egyensúly

Az Access Consciousness® testkezelések másik lehetőse, hogy a hormonrendszerünk egyensúlyi állapota ismét meglegyen. A hormonproblémák szinte ma már népbetegségnek számítanak, cukorbetegség, pajzsmirigyprobléma, mellékvese kimerültség és még lehetne sorolni. Mivel bevettük azt a nézőpontot, hogy ezek szinte megváltoztathatatlanok, meggyógyíthatatlanok, így sokan bele is ragadnak és elhiszik ez jutott nekik most ebből. A hormonjaink is nagyban hatnak a testünk működésére, ha a testeddel kapcsolatban vannak elakadások, akkor sokszor a hormonjaid szólnak, üzennek, hogy feladat van, de néha ezt félreértelmezzük és azt hisszük, hogy annyi a feladat, hogy lemenjük az orvoshoz és beszedjük az orvosságot. Biztos, hogy “csak” ennyi a feladat? Ha szeretnél tenni energetikailag a hormonális egyensúlyodért akkor várlak szeretettel ezen Access Consciousness® testkezelésemen. Ez a kezelés nem tévesztendő össze a hagyományos orvoslással. Ez e kezelés a generatív és a teremtő hormonális egyensúly beindításával és aktiválásával, egyensúlyba rendezésével foglalkozik.

Mire hathat a kezelés a hormonjainkon kívül: nőiség/férfiasság, önmegvalósítás, megfelelő mértékű cselekvőerő megléte, kommunikáció, önszeretet.

A kezelés ruhában történik, masszázságyon.

Bátran ajánlom gyakorlatilag bármelyik korosztálynak, legyen az kamasz, felnőtt, vagy szépkoru, nő vagy férfi, mert egy egészen elképesztő tapasztalásban lesz része, aki eljön egy AC hormon kezelésre.

17:00 óra utáni és hétvégi időpontok honoráriuma plusz 4000 Ft a megszabott árhoz képest. Időpont egyeztetésnél kérem, ezt minden esetben vegyék figyelembe. Köszönöm.

Ára: 22.000 Ft 50 perc (9:00-17:00 óra között)

MTVSS - Testkezelés Molecular Terminal Valence Sloughing System

Immunrendszer erősítése- fájdalmak feloldása, sejtszintű változás!

Az Access Consciousness® testkezelés MTVSS kezelése is egy kézrátétes eljárás, melynek során a test bizonyos pontjait megérintjük. A kezelés teljes, tiszta ruházatban történik egy masszázságyon. Az MTVSS kezelés hathat az immunrendszerre, ízületekre, izmokra, csontokra, hormonrendszerre, fiatalságra. Ez is attól függ, hogy mit kér a tested, mire van a legnagyobb szükséged. Lehet, hogy te úgy érzed, hogy az immunrendszerednek van problémája, mégis a hormonjaidat fogja rendezni, így az immunrendszered is működőképesebbé válik. Az MTVSS az Access Consciousness® egyik legrégebbi testkezelés egy rendkívül dinamikus eszköz. A változás előidézésére egészen RNS, DNS és sejtmag szinten regenerálhatja a testet. Azok is bátran választhatják az MTVSS testkezelést, akik a sport vagy az intenzív fizikai munka világából jönnek és szükségük van a nagyfokú igénybevétel után a regenerálódásra. Az anyagcserére is pozitívan hat, így a fogyás egyik kiegészítő eszközeként is használható természetesen a tudatosan betartott diéta mellett.

Bátran ajánlom gyakorlatilag bármelyik korosztálynak, legyen az gyerek, felnőtt, vagy szépkoru, nő vagy férfi, mert egy egészen elképesztő tapasztalásban lesz része, aki eljön egy MTVSS kezelésre.

A kezelés ruhában történik, masszázságyon.

17:00 óra utáni és hétvégi időpontok honoráriuma plusz 4000 Ft a megszabott árhoz képest. Időpont egyeztetésnél kérem, ezt minden esetben vegyék figyelembe. Köszönöm.

Ára: 22.000 Ft 50 perc (9:00-17:00 óra között)

Kompenzációs elsodródás (visszalépés a belső erőbe, bőségteremtés)

Szoktál halogatni? Nem tudod végigvinni az eltervezett dolgaidat? Lebeszélhető vagy? Erőtlen? Nincs kitartásod? Eltántorítható vagy? Kevésbé hiszel magadban? Hova adtad el az erődet, ami a tiéd? Lehet, hogy már számtalanszor nekiálltál a dolgoknak aztán jött valami és végül nem csináltad meg, nem szeretnél halogatni, de halogatsz, nem szeretnél nem hinni magadban, de mégis megteszed. Ezek tanult minták, amiket a tested is őriz. Sokszor dolgozunk ezen a témán verbális módszereim segítségével, de sokszor már csak annyi hiányzik, hogy ezen a téren is kommunikáljuk a testtel, azaz a testből kioldódjanak azok a blokkok, amelyek még fogva tartanak. Sokszor hallom azt a klienseimnél, hogy úgy érzem, hogy csak egy kicsi hiányzik már csak, ha ez így van, akkor mehetünk az a kompenzációs elsodródás testkezelésre, vagy párhuzamosan dolgozunk egyik héten a testen dolgozunk ezzel a témával, másik héten pedig Theta Healing-gel, családállítással, vagy kineziológiai oldással, esetleg life coaching-gal.

Szeretnél ismét az erődben lenni, vagy még soha nem volt olyan, hogy az erődben lettél volna? Gyere és próbáld ki, akkor ezt a testkezelést.

A kezelés ruhában történik, masszázságyon.

Bátran ajánlom gyakorlatilag bármelyik korosztálynak, legyen az gyerek, felnőtt, vagy szépkoru, nő vagy férfi, mert egy egészen elképesztő tapasztalásban lesz része, aki eljön egy ilyen testkezelésre.

17:00 óra utáni és hétvégi időpontok honoráriuma plusz 4000 Ft a megszabott árhoz képest. Időpont egyeztetésnél kérem, ezt minden esetben vegyék figyelembe. Köszönöm.

Ára: 22.000 Ft 50 perc (9:00-17:00 óra között)

Alkalom Időtartam Ár
Hormonális egyensúly 50 perc 22 000 Ft
MTVSS testkezelés 50 perc 22 000 Ft
Kompenzációs elsodródás 50 perc 22 000 Ft
AC testkezelés Extra 80 perc 30 000 Ft

Az Access testkezeléseknél a kliens masszázs ágyon fekve helyezkedik el, saját teljes ruházatban.
Az Access testkezelés Extra időtartama hosszabb és verbális kommunikációban gazdagabb.