Párkapcsolati fal

Ennek a képnek a szövege viccesnek tűnhet, de nem irónia és nem is vicc. Ez azon nőknek, akik szeretnének párra találni, nagyon komoly dolog és érzékenyen érintheti őket.
Ha nem találtál még párra, vagy mindig átvernek, megcsalnak, vagy úgy érzed, hogy a mostani férfiak neked nem tetszenek, vagy nagyobb elvárással vagy irántuk, mint azt ők teljesíteni tudják, akkor neked van egy falad a férfiakkal kapcsolatban, a férfiakkal párkapcsolati téren. Ez a fal lebontásra vár, mert ez a fal választ el téged a boldog párkapcsolattól. Viszont azt is tudni kell, hogy ez a fal még szolgál (véd téged) téged, addig, amíg a falban lévő konfliktusodra nem kapsz oldást, nem kapsz megértést. Az oldás/oldások, megértés/megértések után, már azt fogod észrevenni, hogy megszűnt a fal, hogy sokkal nyitottabb vagy, hogy találkozol már olyan férfiakkal is, akik teljesen másképp viselkednek, mint az eddigiek, sokkal jobban tetszenek és azon fogsz eltűnődni, hogy eddig, hol bujkáltak?! Elárulom, eddig is ott voltak körülötted, csak nem tudtak bejönni a te utcádba, mert az utcád számukra egy fallal el volt zárva.
Miért lehet több oldásra van valakinek szüksége, mi az indoka annak, ha valakinek egy oldás nem hozza meg a várt sikert?
Azért, mert több oldalra lehet bekötve ez a falad.
Lehet, hogy nagyon visszavágysz az eredendő családodhoz, mert ott nem kaptál meg valamit.
Lehet, hogy volt egy nagy szerelmed, aki után sóvárogsz.
Lehet, hogy volt egy nagy szerelmed, aki irányába még vannak dühös érzéseid.
Lehet, hogy nem vagy hajlandó a volt férjed nevét elhagyni és a saját neveddel élni.
….és még lehetne sorolni.
Aki valóban párt szeretne, azaz párban szeretne élni, annak energiát szükséges fordítani arra, hogy a lelki blokkjai, elakadásai felszínre kerüljenek és azok oldódjanak. Ha nem egészként mész bele egy kapcsolatba, akkor abból nem biztos, hogy tápláló dolgok tudnak megszületni.
Ha készen állsz rá, mert valóban párra szeretnél találni, akkor próbáld ki az általam összeállított pártaláló személyes tréninget. A tréning online módon is működik, ha te távol élnél Budapesttől, vagy inkább azt választanád.
A pártaláló tréningre itt tudsz jelentkezni, várlak szeretettel! A halogatás ideje lejárt!
http://www.eletreform.hu/partalalo-trening-egyedulalloknak/
Recent Posts