Sokan elkezdenek a vállalkozói lét felé kacsingatni, ahogy megszületik a gyerekük, mert a régi munkahelyük már nem várja őket vissza, vagy anyaként rájönnek arra, hogy nekik van egy/kettő/ három dédelgetett álmuk, amit már a fizikai térben szeretnének látni és ebből üzletet szeretnének teremteni. Valaki 40-50 év között jön rá arra, hogy nincs a helyén és szeretne váltani. Valakit elbocsátanak és úgy látja, hogy rá már nincs szükség a munka világában, mert “én már öreg vagyok”. Ebben a cipőben járó nők számára mankó lehet az, aki mert nagyot álmodni, egyik napról a másikra felmondott a szuper biztos mumhelyén és beindította a saját vállakozozását. Én ebben példa tudok lenni a hozzám fordulónak, mert ez a személy az előző mondatból én magam vagyok. Szakmai szempontból is kompetens vagyok a fejlesztésre, mert a Business Coachingon kívül még számtalan más önismeretet támogató, szemléletfejlesztő módszert is tudok alkalmazni az ülések során, ha úgy látom elakadtál. Én soha nem vesztettem el az állásomat, de sok-sok nő és férfi is fordult hozzám, hogy segítsek nekik rendet teremteni a munka világában, a vállakozói létükben. A Business Coaching egy nagyfokú elköteleződés az üzleti/karrierista éned mellett. Fontos kihangsúlyozni, hogy nagyfokú, mert aki csak félvállról tudja az életének ezen szegmensét bevállalni, annak csak fél sikerei lesznek, aki viszont elköteleződik mellette, annak nagyfokú sikerei lesznek. Természetesen a sikert nem úgy kell elképzelni, hogy nem lesznek rázós helyzetek, vagy megoldandó feladatok. A sikerhez minden hozzátartozik és minden a javadat és az üzleted javát szolgálja, mert ezáltal is fejlődtök, amit majd később anyagilag is mérni lehet. Számomra nincs lehetetlen helyzet, számtalan helyzetet megoldottam, így tőlem ezt az energiát tudod kapni, ha készen állsz és nyitottan tudsz kapcsolódni hozzám. Egy nagyon fontos dolgot viszont tisztázni kell az elején, helyetted semmit sem fogok tudni megoldani, mert az üzleted, vagy a jövőbeni üzleted főnöke te magad vagy!

Ha szeretnél elköteleződni az üzleted/jövőbeni üzleted mellett és kell üzleti oldalról segítség Business Coachingon keresztül, gyere és kérj időpontot.

Ára:25.000 Ft 60 perc (9:00-17:00 óra közötti időpontra online vagy személyesen)

17:00 óra utáni és hétvégi időpontok honoráriuma plusz 4000 Ft a megszabott árhoz képest. Időpont egyeztetésnél kérem, ezt minden esetben vegyék figyelembe. Köszönöm.

Alkalom Időtartam Ár
Business Coaching 60 perc 25 000 Ft

MOST jött el az a PILLANAT, hogy többet tudj tenni az üzletedért? IGEN, a válasz? Minden nappal többet tudsz tenni magadért és az üzletedért, vállalkozásodért, szervezetedért? Miért halogatsz! Add meg az esélyét a változásnak!

Kérdése van? Írjon!

Írja meg kérdését észrevételét! Hamarosan válaszolok.