A ThetaKinez® kezelés során sokkal többet izomtesztelünk, mint a Theta Healing során és nagymértékben a test adta válaszokkal dolgozunk theta meditációban. A ThetaKinez® oldás tematikája és felépítése klinsenként és még alkalmanként is változó, mert minden az adott helyzethez igazodik. A ThetaKinez® egy mélyebb feltáró beszélgetéssel indul, amely során már elkezd tisztulni a kliens helyzete, melyet a folyamat során vizualizációval, oldással, hitrendszerek cseréjével  tudatos és tudat alatti szinten is megtámogatom.

A ThetaKinez® nem csak a Theta Healing meditációt, kineziológia eszköztárát alkalmazza, hanem még jó néhány segítő technikát ötvöz. Ezért nagyon egyedi, egy általam megálmodott módszer. A ThetaKinez® kezelést felsőbb szintről jövő, intuitív útmutatás is támogatja, ezért ennek nincs kőbe vésett tematikája. Minden helyzet, minden kliens egyedi. Egyszer több vizualizációra van szüksége, máskor több pozitív beöltésre, a harmadik nap pedig úgy érzem, hogy most egy másfajta oldási elemet is betehetek a folyamatba, mert készen áll rá a kliens. Viszont a kedvezőbb életérzés, a felszabadultabb lélekállapot minden kezelés után létrejön. Úgy érzem, hogy a ThetaKinez® egyre csak fejődni fog, ahogy én is fejlődöm az utam során. Azt a rengeteg információt, és tudást, amivel már rendelkezem nagyon jó eredménnyel tudom ötvözni, átadni és belegyúrni a ThetaKinez® oldásba, de a theta meditációnak köszönhetően a fejlődés itt sem áll meg és egyre csak bővülni és gyarapodni fog.

A visszajelzéseknek köszönhetően tudom, hogy a ThetaKinez® alkalmazásával és használatával is jó úton járok, ezért bátran ajánlom kipróbálását, azoknak is, akik vagy csak kizárólag kineziológushoz, vagy Theta Healerhez járnak, mert nagyon lélekemelő és felszabadító élményben lesz részük.

“Soha nem hittem volna, hogy ekkora érzésbeli változáson megyek keresztül másfél óra alatt és látni fogom az alagút végét, sőt mi több, már az alagút végén érzem magam.” Pár órával későbbi telefonhívás: “Nagyon köszönöm, hogy, helyt tudtam állni abban a helyzetben, miről úgy éreztem hogy vesztes vagyok és vesztésre állok. Már nem érzem magam vesztesnek és ezt neked köszönhetem.” P.H. Budapest

17:00 óra utáni honoráriuma plusz 4000 Ft a megszabott árhoz képest egy alkalomnak, azaz 26.000 Ft, hétvégi időpontban (szombat 10-15 óra között 55.000 Ft). Időpont egyeztetésnél kérem, ezt minden esetben vegyék figyelembe. Köszönöm.

Three in One Concepts – One Brain módszerét használom természetgyógyász kineziológusként. Amennyiben a ThetaKinez módszeremre kevésbé vagy nyitott, akkor választhatod a klasszikus Three in One Concepts – One Brain módszert. Mindig azt használom, amit te választasz, mert nekem fontos a döntésed.

Alkalom Időtartam Ár
ThetaKinez® 60 perc 22 000 Ft
3in1-One Brain 60 perc 22 000 Ft