Theta Healing konzulens 2014. év elején lettem, Theta Healing tanár 2015. év januárjában. Azóta folyamatosan alkalmazom saját magamon is a Theta Healing módszerét.

A Theta Healing módszerét Vianna Stibalnak köszönhetjük, aki ennek a végtelenül egyszerű, de annál felemelőbb technikának a segítségével gyógyította ki magát a csontrákból 1995-ben és segített több tízezer embernek a gyógyulásában, az életük boldogabb megélésében. A tanárokat a mai napig kizárólag ő képzi és hálás vagyok azért a Teremtőnek, hogy én is az egyik tanári tanítványának tudhatom magam.
A Theta Healing az egyik leggyorsabb problémamegoldó, stressz-, feszültségoldó, sikereket megteremtő, gyógyulásokat előidőző módszer.  Aki mélyebb megértésre vágyik, aki szeretné megtapasztalni az érzéseit, szeretné tudni, hogy egy-egy elakadása, nehézsége, netalántán az egészségének romlása mihez köthető, mit kell neki ahhoz elengednie, újraírnia, újratanulnia az érzésein keresztül, hogy a változás megjelenjen az életében, ahhoz a Theta Healinget tudom tiszta szívből ajánlani, mert az egyik legfantasztikusabb lehetőség, amivel valaha találkoztam.
Mielőtt valaki kétségbe esne és úgy gondolná, hogy erre az egészre alkalmatlan és biztos nagyon nehéz újratanulnia az érzéseit, akkor megnyugtatom, nem így van. Gyorsan összefoglalom, hogy milyen lépésekből áll a Theta Healing és, hogy kell egy Theta Healing kezelést elképzelni.

A ThetaHealing technika lépései:
Theta meditáció – ezt általában a konzulens már a szekció előtt elvégzi
A probléma, kihívás, megoldandó feladat, helyzet rövid átbeszélése
Kérdések és válaszok útján haladó gyökérprobléma felfedezés
A gyökérproblémához tartozó limitáló érzések, hitrendszerek cseréje
Pozitív vizualizációja a folyamatnak, a betöltendő hitrendszereknek
Megteremtése az új egységnek és jólétnek

A kliens feladata:
a kérdésekre való válaszadás
bizonyos helyzetek pozitív vizualizációja a konzulens útmutatása, segítsége alapján

A life coachingnál is sokat beszélünk arról, hogy mennyire fontos a saját viselkedési mintáink megismerése, feltérképezése, ahhoz, hogy egy helyzeten változtatni tudjunk. Ezek a minták észrevétlenül irányítják érzéseinket, gondolatainkat és cselekedeteinket, így fontos, hogy ismerjük őket. A Theta Healingben ezeket a mintákat hitrendszereknek nevezzük, de végeredményben ugyan arról beszélünk. Hitrendszereknek az olyan érzelmi és gondolati minták összességét hívjuk, amelyek gyakorlatilag automatikusan irányítják viselkedésünket.  Ezt úgy kell elképzelni, mintha mindenre beprogramoztuk volna magunkat és onnantól kezdve csak úgy tudjuk irányítani az életünket. Azokkal a hátráltató programokkal, mintákkal  érdemes valamit kezdenünk az életünkben, ahhoz, hogy sikeresebbé és boldogabbakká váljunk. A Theta Healing ebben adja meg a hathatós és végtelen segítségét.

Hogyan működik a Theta Healing és miért választják olyan sokan a Theta Healinget már Magyarországon is?

A Theta Healing a theta agyhullámon keresztül fejti ki hatását theta állapotban, amit a ThetaHealing konzulens idéz elő egy gyors meditációval, ami nem varázslás és nem hókuszpókusz. Tudományosan bizonyított tény, hogy a theta agyhullám létezik és az orvostudomány is vallja, hogy theta állapotban a páciens képesebb a spontán gyógyulásra, gyorsabb felépülésre. A Theta Healing konzultáció során a kliens theta állapotban képes hozzáférni a tudatalattijában elraktározott programokhoz, hitrendszereihez, mintáihoz, amelyek meggátolják őt a boldogabb és kiteljesedett életvezetésben, problémamegoldásban, gyógyulásban. Hogy megy ez?! Theta tudatállapotban, ami egy teljesen éber állapot, a konzulens és a kliens közötti beszélgetés során előjönnek azok a múltbeli események, érzések, amelyeknek a feldolgozásával, oldásával, újraírásával egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb, stresszmentesebb és sikeresebb életet tud a kliens élni. Theta állapotban a kliens és a konzulens intuíciója is felerősödik, a kliens verbális és emlékező készsége javul ezáltal mélyebb megértésben részesül a lehető legjobb úton módon. A konzulens a Theta Healing folyamatot a kliens beleegyezésével végzi, az összes újraírást, újraprogramozást, az érzéseknek a betöltését, cseréjét a kliens engedélyével teszi. A folyamat tiszta szándékú, feltétel nélküli szeretettel övezett meditációban történik.

A ThetaHealing nagyon egyszerű és felszabadító, új lehetőségeket adó technika, ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni. Ez nem csak az én véleményem, hanem a klienseimtől is ezt hallom, akik gyógyulásokról, sikerekről, elégedettebb életről számolnak be.

A tudatalattinkban elraktározott, sőt sejt szinten megjelenő emlékeikről úgy érzem, fontos még pár szót ejtenem. Mindenre emlékszünk, ha ezt elfogadjuk, ha nem, ez így van. Tudományos kutatásokra alapozott tény, hogy még a fogantatásunk pillanatára is képesek vagyunk emlékezni. Ha mindenre emlékszünk és mindent elraktározunk, és gyakorlatilag a minták és korlátozó hitrendszerek árnyékában éljük mindennapjainkat, akkor nincs értelme azon csodálkozni, ha nem megy az életünk, boldogtalan a párkapcsolatunk, ha az egészségi állapotunk megromlik, ha nem érezzük magunkat elég szerethetőnek, önbizalomtól duzzadónak, és amúgy is kilátástalannak tűnnek napjaink. Ahhoz, hogy az árnyékból a fényre jussunk tennünk kell valamit, és az én tapasztalásom alapján a Theta Healing az egyik leggyorsabb módszer, amivel sokkal könnyebb eljutni a megváltó világossághoz, mint eddig bármi mással.

A Theta Healinget annyira nagyszerű módszernek tartom, és szeretném, ha nagyon sok ember ezzel önmagának is segítene, ezért elvégeztem az alap és a haladó tanári szinteket azért, hogy másoknak is átadjam ezt a mindenki számára elérhető tudást. A Theta Healingnek köszönhetően túléltem Indiában egy könyvelhetően biztos halállal záruló eseményt és nekem ennél nagyobb bizonyíték úgy érzem nem kellett ahhoz, hogy higgyek a módszer mindenhatóságában és a Teremtővel való kapcsolatban.

17:00 óra utáni honoráriuma plusz 4000 Ft a megszabott árhoz képest egy alkalomnak, azaz 26.000 Ft, hétvégi időpontban (szombat 10-15 óra között) 50.000 Ft. Időpont egyeztetésnél kérem, ezt minden esetben vegyék figyelembe. Köszönöm.

Alkalom Időtartam Ár
Theta Healing konzultáció 60 perc 22 000 Ft
TH Skype 60 perc 22 000 Ft
TH konzultáció bérlet 5 x 60 perc 100 000 Ft
TH Skype bérlet 5 x 60 perc 100 000 Ft

Akár egy alkalom alatt is megváltoztathatod az életedet, ha készen állsz rá!

MOST jött el az a PILLANAT, hogy végre kiszabadítsd magad, hogy megteremtsd magadnak azt a JELENT és ezáltal azt a JÖVŐT, amiben egy SIKERESebb, TELJESebb, EGÉSZSÉGESebb EGYSÉGben tudhatod önmagad! Mondj IGEN-t és lépj be velem a Theta Healing világába!