Minden ember próbálja az életéből a lehető legjobbat kihozni és ehhez sokan csak azokat az eszközöket használják, amelyeket már ismernek, amelyek még komfortossá teszik az életüket. Ilyen esetben az kell megvizsgálni, hogy azok a trükkök, bevett szokások, megoldókulcsok, amelyeket megtalál a problémamegoldó ládában sikerrel koronázták-e a helyzetet, illetve, hogy a sok jó, baráti tanács valóban meghozta a kívánt sikert, vagy sem. Ha valaki arra eszmél, hogy egyszerűen nem látja a megoldást, nem tudja, hogy mit csináljon, úgy érzi, hogy bizonyos helyzetre nincs megoldás, vagy esetleg tudja, csak fontos lenne mégis egy life coach, egy életvezetésben jártas külső szakemberrel mindezt egy life coaching ülés során átbeszélnie a legjobb lépés érdekében, akkor érdemes egy életvezetési edzőt, life coachot felkeresni és segítséget kérni.

Ki is az a life coach?

A life coachot úgy tudnám bemutatni, mint egy életvezetési edzőt. Az emberek személyi edzőt fogadnak ahhoz, hogy a testüket a lehető legjobb módon formálják, a csapatok is edzővel készülnek fel egy-egy fontos meccsre, a győzelem érdekében, akkor az életünk területén, amikor nagyon fontos döntést kell meghozni, vagy egyszerűen egy kivitelezhetőbb, saját, igazi megoldásra vágyunk miért nem tesszük mindezt? Hidd el, nem szégyen segítséget kérni, főleg, ha abból eredmények, megoldások és sikerek születnek. A life coachinggal kihozzuk belőled azt a maximumot a saját tempódban, amivel egy-egy helyzetedet sikeresebben tudod kezelni, megélni, irányítani. Sőt, ezekkel a pozitív tapasztalatokkal betöltekezve képes leszel olyan helyzetekben is helytállni, ami nem közvetlenül tartozott a life coachingon átbeszélt témádhoz.

Célok a life coaching során

Az Életreform life coaching fő mottója, hogy célok és cselekvés nélkül egyszerűen nincs valódi élet. A céltalanság az az állapot, amitől az emberek elvesztik a talajt a lábuk alól, amitől enerválttá válnak, ami beviszi őket egy olyan sűrű erdőbe, amiből nehéz kitalálni. Azok az emberek, akik értelmet adnak a napjaiknak, tudják, hogy mit szeretnének, ehhez cselekvési tervet készítenek és megvalósítják. Ezek az emberek valóban képesek megélni a legklasszabb önmagukat, tisztában vannak értékeikkel, képességeikkel, készségeikkel és tudják azt is, hogy, ha valamiért egy céljukat nem tudják elérni, akkor sem dől össze a világ, módosítják az útjukat, és mennek tovább az abból nyert tapasztalással.

Szeretnél azok közé az emberek közé tartozni, akik az életük irányítását a saját kezükbe vették, és akik önbizalommal néznek a jelen helyzeteikre és a jövőbe? Ha igennel válaszoltál, akkor gyere el egy life coach ülésre és meglátod, hogy milyen másfajta nézőpontból is lehet a helyzetedet szemlélni és megoldani.

2012-ben szereztem hivatalos felnőttképző intézményben akkreditált Life Coach valamit Business Coach végzettséget. Ezekről végzettséget igazoló hivatalos dokumentumokkal rendelkezem.

17:00 óra utáni honoráriuma plusz 4000 Ft a megszabott árhoz képest egy alkalomnak, azaz 24.000 Ft, hétvégi időpontban 50.000 Ft. Időpont egyeztetésnél kérem, ezt minden esetben vegyék figyelembe. Köszönöm.

Alkalom Időtartam Ár
Life coaching 50-70 perc 22 000 Ft
LC Skype 50-70 perc 22 000 Ft
LC bérlet 5 x 50-70 perc 100 000 Ft
LC Online bérlet 5 x 50-70 perc 100 000 Ft