Access Bars kezelést több, mint 25 évvel ezelőtt, 1990 környékén Gary M. Douglas fejlesztette ki, majd megalapított az Access Consciousness ™-t.  Ezt a könnyed kezelés a világ összes pontján megtalálható, annyira biztonságos, egyszerű, és jótékony, hogy gyerekek is végezhetnek Access Bars tanfolyamot, tehát gyakorlatilag mindenki számára elérhető.

Hogy érzed magad az életeddel kapcsolatban?

Mióta érzed magad stresszesnek, frusztráltnak, döntés képtelennek, esetleg kedvetlennek? Hányszor érezted már azt, hogy nem tudod valamiért az életedet megfelelő mederben tartani, olyan, mintha rossz csillagzat alatt születtél volna? Mikor tudtál utoljára nyugalomban és boldog, felszabadult lelkiállapottal és közérzettel részese lenni egy hétköznapnak, netán ünnepnapnak? Ha bármelyik kérdésre is olyan választ adtál, aminek az ellenkezőjével lennél boldog, akkor olvass tovább, mert az Access Bars-szal lehet, hogy számodra is lesz  megoldás.

Az Access Bars működése

Az Access Bars kezelés lehetővé teszi a test és az elme számára, hogy szabadon bocsássa a korlátozó és limitáló gondolatokat, eszméket, döntéseket, hiedelmeket, attitűdöket, fogadalmakat, amelyeket egykor tettünk, vagy amelybe szinte észrevétlenül jószándékúlag belekeveredtünk. Mikor ezeket elengedjük, helyére tudjuk hívni a friss és támogató, az életünket szolgáló új információkat, érzéseket. Ezt úgy kell elképzelni, mintha a számítógépünk merevlemezéről kitörölnénk bizonyos file-okat, amelyek már elavultak és nem szolgálják többé a munkánkat, helyére pedig valami egészen újat, fontosat tennénk, amelyek új lehetőségeket adnak, munkánkat megkönnyítik. Így van ez az életünkben is az Access Bars-szal.

A tudatalatti hatalma

Tudtad, hogy az életednek a legnagyobb irányítója a tudatalattid és a benne eltárolt információ? Gyakorlatilag az életedet 82%-ban a múltban megtanult minták irányítják, és összesen 18%-ban vagy képes saját, tudatos döntéseket hozni. Ezt már tudományos kutatások is bebizonyították, így erről lehet, hogy már te is hallottál.  Ezek a számok elég félelmetesnek tűnhetnek. Ha belegondolunk, hányszor látjuk a saját életünkben, hogy ugyan azokat a köröket futjuk? Ha már ezt észrevettük, akkor már lehet, hogy egészen más megvilágítást kapnak a bevett mintáink. Vegyünk egy példát: akarunk egy új párkapcsolatot, mert a régivel nem vagyunk megelégedve, ezért lezárjuk, találunk valaki mást, egy jobbnak és szebbnek tűnő partnert, erre az új párkapcsolat is idővel pont olyan lesz, az új társ is kísértetiesen hasonló a régihez és az egész olyan, mintha újraélnénk a múltat. De mondok egy másikat: szeretnél több sikert az életedben, és mindig pont ugyan olyan nehézségekkel kerülsz szembe, valamiért te leszel az, akivel kekeckedik a főnök, vagy számításba sem vesz. Olyan, mintha megakadt volna a lemez, és mindig ugyan azok a dolgok történnének. Ha ezt veszed észre az életedben, akkor biztos lehetsz benne, hogy erős mintáid és hitrendszereid vannak, amelyek ezekben a helyzetekben, és ezáltal abban a valóságban tartanak. Ahhoz, hogy egy egészen másfajta boldog párkapcsolatra találj, vagy másfajta sikereket érj el, ahhoz az kell, hogy kilépj a régi hitrendszerekből, mintákból és belépj az új, támogató, lehetőségekkel teli mintákba.  Az Access Bars kezelés ehhez ad nagyfokú támogató segítséget.

Az Access Bars kezelés eredményei

Az Access Bars a fej meghatározott 32 pontját használja a kezelések során. Minden pontnak fontos funkciója, szerepe van az életünkben, csak, hogy párat említsek pénz, hatalom, kreativitás, egészség, szex stb. A nagyjából 1 órás folyamat során, mind a 32 pontot gyengéden megérintem és ezzel elkezdem a barokat futtatni, azaz elkezdem az energiát áramoltatni azokon a pontokon keresztül, melynek hatására megindul a blokkok oldása, az igazi élet felszabadulása. Az Access Bars kezelést sokan úgy élik meg, mint egy nagyon kellemes fejmasszázst, nyugodt ellazult állapotba kerülnek, feltöltődnek, kiegyensúlyozottabbak lesznek. Vannak, akik mély álomba merülnek. Vannak akik igénylik a beszélgetést és a kezelés közben átbeszéljük az egyes pontokhoz előjövő érzeteket, gondolatokat, így egy eredményorientált beszélgetésben is részesülnek. Vannak olyan kliensek, akik arról számolnak be, hogy olyan érzés volt az Access Bars közben, mintha több órát aludtak volna, pedig egy percre sem hunyták le a szemüket, és vannak olyanok is, akik egészen elképesztő új perspektívára lelnek az életükkel kapcsolatban 1 óra leforgása alatt. Valakinek másnap anyagi áldás köszönt az életébe, valaki pedig már több évtizede tartó régi sérelmét lesz képes elengedni. Ilyen és ehhez hasonló szinte megmagyarázhatatlan pozitív eredmények születnek csupán látszólag attól, hogy egy órán keresztül az Access Bars-nak köszönhetően pontokat érintgettem a fejükön. Ez nem csak nekik, hanem nekem is csodálatos érzés, amikor visszajelzésükből tudom, hogy jó úton járok, és érdemes az Access Bars-szal foglalkozni!

Relaxál, erővel lát el, felszabadít, tisztázza és átalakítja a gondolatokat, az érzéseket, hogy csak pár pozitív szóval jellemezzem az Access Bars folyamatát és hatását.

Bátran ajánlom gyakorlatilag bármelyik korosztálynak, legyen az gyerek, felnőtt, vagy szépkoru, nő vagy férfi, mert egy egészen elképesztő tapasztalásban lesz része, aki eljön egy Access Bars kezelésre.

Access Bars kezelő 2014. évben lettem és azóta magamon is használom.

17:00 óra utáni honoráriuma plusz 4000 Ft a megszabott árhoz képest egy alkalomnak, hétvégi (szombat 10-15 óra) időpontban 55.000 Ft. Időpont egyeztetésnél kérem, ezt minden esetben vegyék figyelembe. Köszönöm.

Kezelés típusa Időtartam Ár
Access Bars Alap 50 perc 22 000 Ft
Access Bars Extra 80 perc 30 000 Ft
Access Bars Alap bérlet 5 x 50 perc 100 000 Ft

Az Access Bars kezeléseknél a kliens masszázs ágyon háton fekve helyezkedik el, saját teljes ruházatban.
Az Access Bars Extra kezelés időtartama hosszabb és verbális kommunikációban gazdagabb.